dozvolite da se predstavimo

O nama

Starački dom Beograd

Uz nas se možete opustiti

Dom „Dorothy“ Beograd je novootvorena ustanova za smeštaj odraslih i starijih lica. Nalazi se na opštini Palilula u mirnom i prijatnom okruženju naselja Krnjača. 

Dom za stare Dorothy dvorište sa cvećem

Izolovan je od gradske buke, zagađenja i saobraćaja, te predstavlja mirnu luku za naše starije sugrađane koji se odluče za život kod nas. Nalazimo se u neposrednoj blizini autobuskog stajališta gradskog prevoznika, linije br. 43, koja je direktna veza sa Trgom republike, koja omogućava brzu i kvalitetnu vezu za sve srodnike i prijatelje.

Objekat našeg Doma poseduje veliko dvorište, oplemenjeno divno uređenim zelenim površinama, cvećem i drugim rastinjem. Tu su i staze za šetanje, baštenske garniture za odmor i uživanje sa pripadajućim suncobranima, za druženje kako međusobno tako i sa srodnicima i prijateljima koji dolaze u posete.

Empatija

Saosećanje sa drugom osobom je kamen temeljac bliske veze. Mi znamo kako se osećate, saosećamo sa Vama i spremni smo da kroz sve prođemo zajedno.

Podrška

Porodicu ne može niko da zameni, to se podrazumeva ali, mi se trudimo da budemo i Vaša porodica i Vaši prijatelji i da smo uvek uz Vas.

Pomoć

Bilo da su živeli sami, bez bliskih srodnika ili da su narušenog zdravstvenog statusa, tu smo da svakog našeg korisnika salušamo, razumemo, pomognemo i nikada ne osuđujemo.

Galerija

Pogledajte galeriju fotografija našeg objekta i okoline

Živimo i radimo na osnovu 3 načela

Načelo racionalnosti

Ogleda se u organizaciji poslova objedinjivanjem međusobno povezanih poslova u procesu rada.

Načelo funkcionalnosti

Podrazumeva potpunu angažovanost svih izvršilaca adekvatno vrsti, složenosti i obimu poslova.

Načelo efikasnosti

Ovim načelom postiže se organizacija rada na način i u meri u kojoj se sa optimalnim brojem zaposlenih postiže ekikasno izvršavanje zadataka i zadovoljenje korisnika usluga.

Podaci o firmi

Dom Dorothy doo Beograd

VIII Sutjeska 25/2

Palilula, Beograd

PIB 112041675

MB 21595586

Licenca Ministarstva

Licenca broj 644, Rešenje Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja broj 022-02-00063/2021-19 od 14.05.2021. godine

Imate pitanja? Pozovite i zakažite obilazak objekta.

Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja